Aicinām jūs nobaudīt M’archera īpaši pagatavotos desertus!

 

Restorāna M’archers beķera un konditores vadībā, sadarbībā ar Latvijas bioloģiskajiem zemniekiem no Slow Food, kafejnīcas Sienna piedāvātajos desertos, kišos, kā arī tartēs tiek izmantoti svaigākie un augstākās kvalitātes vietējie produkti. Piedāvātais sortiments mainās līdzi atbilstoši ogu, augļu vai dārzeņu sezonai.

Mūsu piedāvātajos desertos un šokolādes konfektēs Jūs neatradīsiet konservantus, krāsvielas, garšas pastiprinātājus vai želantīnu. Desertu un šokolādes konfekšu pagatavošanā tiek izmantotas izcilas kvalitātes Amedei Dienvidamerikas plantācijās nogatavojušās kakao pupiņas un augstākās kvalitātes rieksti no visas pasaules.

 

Logo small